Dinsdagavond kwam de financiering voor de spooronderdoorgang op de Zuidtangent aan bod in de raadscommissie Stadsontwikkeling. In de financiering zit nog een gat van zes miljoen, wat de provincie eventueel zou kunnen dichten, maar dan moet de gemeenteraad wel zijn zegen geven.

Gerard Lighart sprak namens bijna 50 ondernemers uit de omgeving en betichtte de gemeente ervan dat zij bewust ondernemers wegwerkt uit de gebieden om zo de grote projectontwikkelaars kansen te bieden. De tekeningen waarop vooral appartementen staan ingetekend spraken voor zich, zo stelt hij.

Freek Marchal van Nederland Duurzaam uitte zijn zorgen over de grote investering. Er blijft niets over, zo stelde hij. Maar wethouder Stam heeft daar een oplossing voor: de ondernemers die iets beginnen in het Stationsgebied moeten afdragen aan de gemeente en daarmee wordt het potje weer aangevuld.

HOP kaartte nog wel even aan dat er pas begonnen mag worden met de aanleg als al het geld binnen is en Burgerbelang ziet het project juist helemaal niet zitten; zij vrezen grote financiële moeilijkheden in de toekomst.
Pin It
Bekeken: 3158x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/