In de nacht van dinsdag op woensdag hield de politie een 31-jarige Heerhugowaarder in zijn woonplaats aan vanwege het rijden onder invloed van drugs.

Rond 00.40 uur zagen agenten een auto rijden over de Westtangent. Bij controle van het kenteken bleek de eigenaar in het politiesysteem voor te komen als drankrijder, dus wilde ze even vlug een controle doen. Hieruit bleek dat de automobilist niet gedronken had, wel kwam er een sterke hennepgeur uit de auto. Daarna testte hij tijdens de speekseltest positief op THC, de werkzame stof uit wiet.

De man werd meegenomen en moest bloed afstaan. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs.
Pin It
Bekeken: 2317x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/