Het is maandagavond wanneer het verkeer over de Leeghwaterbrug bij Alkmaar richting Heerhugowaard raast. Maar het verkeer richting de A9 kijkt tegen de onderkant van brugdek A aan. De brug blijft open en de bomen dicht voor alle verkeer.

Een aantal weggebruikers wachtte het niet af en draaide om, natuurlijk lukt dat alleen met een motor, bromfiets of fiets. Een aantal fietsers waagde de gok, stak vanaf de 'Alkmaarkant' de weg over en gebruikte het andere brugdek.

Vanaf de afrit Oudorp werd verkeer dat richting de A9 wilde omgeleid via de Kraspolderbrug. Het duurde ruim een uur voor er een monteur ter plaatse was. Die had het probleem binnen twintig minuten verholpen.
Pin It
Bekeken: 2760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/