Heerhugowaard Centraal


Peter Joustra heeft met een foto van de zonsopkomst de fotowedstrijd 'Middenweg-Zuid' van Gemeente Heerhugowaard gewonnen. "Ik heb voor de wedstrijd op een zondagochtend om half vijf de wekker gezet om de zonsopgang op de Middenweg te fotograferen. Ik heb deze foto om kwart voor zes genomen"

Projectwethouder Gido Oude Kotte benadrukte tijdens de uitreiking van de prijs op het gemeentehuis nog maar eens dat de kap van de oude populieren echt nodig was. "Ik heb foto's van de gekapte bomen gezien waarbij de hele doorsnede van de boom verrot was. Echt gevaarlijk".

Er was een ontspannen, collegiale sfeer tijdens de climax van de fotowedstrijd. Norbert Reijngoud prees de kwaliteit van de finalistenfoto's. "Ik heb ze genomineerd maar niet de winnaar gekozen. Dat heeft het publiek gedaan. Ik heb gekeken naar originaliteit en de emotie die ik heb gezien in de foto's".

Foto v.l.n.r.: Nelleke Stam-De Boer, Auke Raaff, Aziza Tbib, Teun Ammeraal, wethouder Gido Oude Kotte, winnaar Peter Joustra, Cor de Lange, Sjoerd van de Vrijhoef.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl