Heerhugowaard Centraal


Stadsstrand B.E.A.C.H. in Heerhugowaard is niet meer. Het stadsstrand waar de eigenaresse Nicole Kunkeler haar ziel en zaligheid in stortte is slechts één seizoen open geweest. Momenteel zit zij middenin de financiële afwikkeling van haar project.

De ambitieuze Kunkeler wilde graag het hele jaar open blijven. Zo zou de locatie in de winter omgetoverd worden tot een winterwonderland. Nog voor de opening in april vreesden omwonenden al geluidsoverlast. B.E.A.C.H. had echter alleen een vergunning voor onversterkte muziek. Voor evenementen met luidere muziek moest toestemming worden gevraagd aan de gemeente.

Het bleek lastig om deze toestemming te krijgen, en daardoor bleven de bezoekersaantallen uit, stelde Kunkeler.  Zij meldt woensdag op de Facebookpagina van haar stadsstrand het volgende;

"Lieve B.E.A.C.H.vrienden, bezoekers en supporters,

Helaas is er al na 1 seizoen een einde gekomen aan een mooie droom. Ik had nog zoveel mooie en gezellige ideeën in het verschiet. Keihard gewerkt heb ik, samen met geweldige mensen om mij heen, om het tot een succes om te proberen buigen. Het heeft helaas niet mogen baten.

Ik wil jullie bedanken voor al jullie steun, supergave dansavonden en gezellige bezoekjes!

Wie weet tot ziens, want de ondernemer in mij is nog steeds enthousiast! En de wil om iets moois neer te kunnen zetten, op wat voor manier dan ook, is zeker nog aanwezig.

Nogmaals, bedankt iedereen and remember:

Je hebt altijd ergens de Best.Escape.Anyone.Can.Have" (foto: opbouw stadsstrand april 2017)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl