Zaterdag 25 en zondag 26 november wordt er in Heerhugowaard-De Noord de 8e Winterfair gehouden. In De Noord is veel creativiteit te vinden en dat is op de markt terug te zien in de vele artikelen zoals woondecoraties, kunst, sieraden, foto's, kaarten en mozaïeken, maar ook in streekspecialiteiten en zelfgemaakte lekkernijen.

De Winterfair van De Noord is flink gegroeid en je kunt je er nu rustig een paar uurtjes zoet houden. De meeste locaties zijn herkenbaar aan een ‘rode kerstboom’ bij de huizen en tuinen en ze zijn lopend of fietsend te bezoeken.

Onder andere José Kruijer doet mee. De auteur van de spannende roman 'Verzwegen' staat beide dagen bij Groote Geldebosch 48, samen met nog zeven andere deelnemers. José leest om 10:30, 12:30 en 14:30 uur voor uit eigen werk en zal boeken signeren. Verkochte boeken  geeft ze af in een passende tas met parelspeld.

De winterse markt duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Op heerhugowaarddenoord.nl en de Facebookpagina's Winterfair de Noord en Winterfair De Noord 8-erom is alle informatie te vinden.
Bekeken: 3211x