Van 14 tot en met 17 november vonden bij het Horizon College in Heerhugowaard de Skills-kwalificaties Horeca plaats. Mbo'ers van liefst 30 roc’s streden in de categorieën Kok en Gastheer/vrouw voor acht finaleplekken elk. Van het Horizon plaatste gastheer Jasper Jongejans uit Breezand zich voor de landelijke finale in maart.

Het was de eerste keer dat alle regionale kwalificaties voor horeca op één locatie plaatsvonden. Spannend voor het Horizon College, maar mede dankzij goede faciliteiten die goed zicht op de wedstrijden bieden, verliepen de wedstrijden soepel.

De koks moesten een uitgebreid vijfgangenmenu maken, waarbij voor het tussengerecht een 'black box' werd gegeven. De verrassingsingrediënten moeten in ieder geval deels gebruikt moet worden.

Jasper en zijn opponenten moesten een showtafel maken, gasten ontvangen, uitleg geven over het menu, wijnadvies geven, een cocktail maken, gerechten serveren en een gerecht flamberen.
Pin It
Bekeken: 2324x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/