Gemeente Heerhugowaard verlengt het Vlogfestival tot begin volgend jaar. Dit wordt gemeld op vlogfestival.nl. Door extra promotie trekt de animo aan, maar met tien filmpjes loopt het nog geen storm.

Middels het Vlogfestival kan iedereen tussen de 14 en 29 jaar van zich laten horen. Het is een van de initiatieven om burgerparticipatie te stimuleren, met name omdat de lokale verkiezingen in maart 2018. In hooguit 4 minuten kunnen je een idee kwijt, vertellen wat je belangrijk vindt of graag verbeterd ziet. Wie een beetje hulp nodig heeft, kan die krijgen van de organisatie.

De drie filmpjes met de meeste stemmen komen in de finale. En professionele jury voegt daar nog drie vlogs aan toe. De datum van de finale wordt later dit jaar bekendgemaakt op vlogfestival.nl.

De uiteindelijke winnaar wordt 'jongerenburgemeester' en zal in die functie samenwerken met de burgemeester. Daarnaast levert winst 250 euro prijzengeld op en 1.500 euro budget voor de uitvoering van je idee.
Pin It
Bekeken: 2302x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/