In het kader van het 150-jarig bestaan van de Dionysiusparochie in Heerhugowaard, zijn tal van activiteiten georganiseerd. In december wordt een wandeling door het Bijbelverhaal georganiseerd op zondag de 17e.

Tijdens een korte wandeling door de sfeervol verlichte pastorietuin en over het kerkplein, doemen verschillende personages op uit het kerstverhaal. Het verhaal van hun zoektocht naar het kindje Jezus wordt voorgelezen, en de boodschapper van de keizer warmt zich bij het vuur van de herders.

De eerste groep vertrekt om 18:00 uur en de laatste om 19:25 uur. Elke groep bestaat uit maximaal 12 personen. De tocht duurt ongeveer 30 minuten.

Aanmelden voor de wandeling kan vanaf 7 december via dionysiusparochie.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2610x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/