Heerhugowaard Centraal


In restaurant STOER, een leerwerk restaurant waar jongeren, met een afstand tot de arbeidsmarkt, aangesproken worden op hun talenten en mogelijkheden, werden donderdagavond SROI certificaten uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de regeling SROI.

Wethouder Elly Konijn, tevens bestuurslid van Halte Werk en voorzitter RPA, overhandigde de certificaten aan de aanwezige bedrijven namens het WerkgeversServicepunt. Met SROI krijgen meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk doordat bedrijven bij gemeentelijke aanbestedingen een sociale inspanning leveren. Van de aanwezige bedrijven bestaat 7% van de personeelsformatie uit de SROI-doelgroep, hun SROI-verplichtingen zijn nu voor een jaar afgedekt.

Naast de gemeente Heerhugowaard, het UWV en Halte Werk waren ook bedrijven als de VIVA zorggroep, Pilkes en bijvoorbeeld firma Haarsma aanwezig. De heer Wijnand Verkaik, van Schot Infra vatte de instroom van mensen in zijn bedrijf uit de SROI-doelgroep als volgt samen; "Alleen ga je snel maar samen kom je verder".

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl