De N242 is vrijdagochtend in beide richtingen afgesloten geweest tussen Langedijk en de Westtangent en het treinverkeer tussen Heerhugowaard en Alkmaar-Noord is een uur lang stilgelegd na een eenzijdig ongeval ter hoogte van het spoorviaduct bij Heerhugowaard.

Een trekker-aanhanger combinatie reed rond 08:20 uur vanuit de richting Langedijk op de N242 richting Alkmaar maar kwam bij het spoorviaduct in problemen. De op de aanhanger staande graafmachine bleek hoger te zijn dan de beschikbare doorrijhoogte en klapte tegen het viaduct.

Door de klap kwam de hele combinatie op z'n kant terecht en bleef gedeeltelijk op de rijbaan liggen. De weg raakte bezaaid met glas en beschadigd. De weg werd rond 11:00 uur weer vrijgegeven.
Pin It
Bekeken: 3691x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/