De afgelopen maanden heeft het bureau Hoffmann Bedrijfsrecherche in opdracht van gemeente Heerhugowaard een intern onderzoek gedaan naar hoe het Noordhollands Dagblad in het bezit kwam van een vertrouwelijke memo uit 2015.

De memo ging over de financiële gevolgen voor de gemeente als er geen ziekenhuis zou komen en werd in april gepubliceerd. Uit het intern onderzoek, zowel in de ambtelijke organisatie als bij politici en bestuurders, is niet komen vast te staan wie verantwoordelijk is voor het lekken van de vertrouwelijke informatie naar de pers.

Het onderzoek bracht wel aan het licht dat verbeteringen mogelijk en noodzakelijk zijn in de procedures en bevoegdheden rondom vertrouwelijke stukken. Dat proces van verbetering is inmiddels in gang gezet.

Overigens blijkt uit het onderzoek ook dat er binnen de organisatie geen persoonlijk verwijtbare fouten zijn gemaakt.
Pin It
Bekeken: 2362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/