Een artikel in het NHD met daarin een opmerking van Jake Tarry, programmamanager van de opvolger van de Waardse Temple Palm Beach heeft voor een hoop onrust gezorgd binnen de Waardse politiek.

Volgens Tarry was de bedoeling om de toegangsprijs van het nieuwjaarsfeest met Tino Martin mooi laag te houden. En dat was "samen met de gemeente" gelukt. Daarna ging het flink los op onder andere Facebook waar de kritiek niet van de lucht was.

"Hoe is het mogelijk dat er subsidie verstrekt wordt aan een commercieel bedrijf", "Ja met subsidie kan ik er ook wel een succes van maken" en "De gemeente ziet deze ondernemer blijkbaar wel zitten", waren een aantal reacties.

Diverse raadsleden waren minstens zo verbaasd en vroegen het college hoe de vork nou eigenlijk in de steel zit. Na wat zoekwerk kwam een antwoord en bleek de volledige storm op een misverstand te berusten. Er gaat geen geld naar Palm Beach en er is ook geen andere vorm van ondersteuning vanuit gemeente Heerhugowaard.

Het NHD heeft Tarry daarom nog maar eens naar de opmerking gevraagd. De programmamanager heeft de krant laten weten dat het om een "misvatting" ging en dat hij juist bedoelde dat het "een gebaar was naar de gemeente en naar alle inwoners". Het is Palm Beach dat er geld op toelegt.
Pin It
Bekeken: 4757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/