In de nacht van zaterdag op zondag zagen agenten een auto rijden bij de voormalige Smiths-fabriek op de Westelijke Randweg bij Broek op Langedijk. Na een stopteken en controle bleek de bestuurder teveel te hebben gedronken; hij blies een 'A' op het selectie apparaat.

Hij werd daarom meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse die 350 ug/l opleverde. De bestuurder kreeg een proces-verbaal en een rijverbod. Maar ook de adem van de passagier rook naar drank. Hij kreeg de waarschuwing niet achter het stuur te kruipen.

Zo'n tien minuten later zien andere agenten echter dezelfde auto rijden op de Bevelandseweg in Heerhugowaard. De gewaarschuwde passagier was toch als bestuurder gaan rijden.

Uit de blaastest op straat bleek dat hij alcohol gedronken had en op het bureau werd een waarde van 495 ug/l gemeten. Dus ook deze bestuurder verliet het bureau met een proces-verbaal en een rijverbod.
Pin It
Bekeken: 2588x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/