Zondag 14 januari is het weer tijd voor de jaarlijkse "Après-Ski" van Heerhugowaard in Dancing-Partycentrum Marlène. Voor de 30e keer gaat Marlène los voor iedereen die dit gezellige onderdeel van de wintervakantie dichtbij huis wil beleven.

Het interieur wordt weer omgebouwd tot mega-après-skihut en de feestgangers komen in Lederhosen, Dirndls of wintersportkleding. De Showlinea Events sexy après-ski girls zijn van de partij, net als feest-dj Maarten, Radio 10 dj Rene Verkerk en de Snollebollekes - de populairste Partyact van 2017, bekend van Links Rechts en Vrouwkes.

Natuurlijk zijn er dranken en hapjes verkrijgbaar zoals Flügel, schnaps, glühwein en bratwurst.

Het feest begint om 16:00 uur en tot 17:00 uur is entree gratis. Voor wie dat niet redt: earlybird kaarten kosten via dancingmarlene.nl 5 euro, last-minute kaarten 7,50 euro en kaarten aan de deur 10 euro. Wie verkleedt komt krijgt een gratis een Flügel of Boswandeling.
Pin It
Bekeken: 2597x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/