Heerhugowaard Centraal


GGZ NHN speelt op dinsdag 30 januari de film ‘De Kunst van het ouder worden' op haar locatie aan het Stationsplein in Heerhugowaard. De film wordt vertoond door maatschappelijk werker Zehra Gökce en psychiatrisch verpleegkundige Diane de Bruin en gaat over het koesteren van de mogelijkheden en kansen die het leven biedt.

In de film worden drie mensen in beeld gebracht die veel hebben meegemaakt. Zij vertellen over hun leven en vooral hoe zij zich staande weten te houden en (weer) zin in hun leven proberen te brengen.

Het drietal heeft het over een nieuwe balans vinden in wensen en mogelijkheden, hoe zij hun dag structureren, hun zelfvertrouwen oppoetsen, voor zichzelf opkomen, sociaal contact en een gezonde leefstijl nastreven.

De film is gratis en duurt van 10:15 uur tot 12:15 uur. Inloop is vanaf 10:00 uur. Na afloop is er ruimte voor discussie. Aanmelden kan bij de receptie, maar vooraf ook via 088-6565000. Meer info is op te vragen via mevrouw D. Otte via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl