Het was een druk weekendje voor Hera-atleten, met goede prestaties op diverse wedstrijden. Ruud Beerepoot won op het NK Masters in Apeldoorn zilver op de 3.000m M45+ in een tijd van 9:16,67. Henk van Dijk pakte op zowel de 200m en 400m M45+ brons in 25,71s en 57,16s.

Tussen internationaal sprintgeweld in Amsterdam presteerde Koen Hoedjes uitstekend op 60m, door met 7,27s het 27 jaar oude clubrecord voor B's van Robin Korving te verbeteren. Hij staat nu zevende geplaatst voor het NK Junioren komend weekend, terwijl hij pas 1e jaars B is.

In het bijprogramma nam C-junior Jeff Tesselaar deel aan het verspringen tussen de mannen. In zijn derde poging kwam hij tot 5,73m, 3 cm onder de afstand waarmee vierde werd op de Nationale C Spelen. Daarna moest hij opgeven.

In Zoetermeer liep Jared Broers opnieuw onder de 9 seconden. Met 8,98s moest de kampioen 1e jaars C's deze keer genoegen met een tweede plaats. Wel bleef hij de nummer drie met slechts duizenden verschil nog voor.

Lana Broers toonde haar suprematie bij de 1e jaars D's op datzelfde onderdeel. Jared's zusje, uitkomend voor AV Hylas Alkmaar, verbeterde zich via 10,22s in de series naar 10,18s in de finale. Ze sprong ook nog eens 1,40m hoog en staat daarmee gedeeld vierde op de nationale ranglijst.

Dan was er ook nog een jeugdwedstrijd in Wieringermeer, waar 1e jaars D Manon Hoedjes naar de vierde plaats op de ranglijst kogelstoten steeg, door zich te verbeteren naar 9,54m.

Foto: Ruud Beerepoot (l) en Henk van Dijk
Pin It
Bekeken: 2172x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/