Op donderdag 15 februari organiseert gemeente Heerhugowaard voor de zesde keer de jaarlijkse jongerengemeenteraad. De onderwerpen dit jaar zijn de ambtelijke samenwerking tussen Langedijk en Heerhugowaard en ‘Wat kom je tegen/wat mis je onderweg naar school’.

De jongerenraad wordt georganiseerd om jongeren te betrekken bij lokale politiek. Jeugd komt er zo vroegtijdig en op een leuke manier mee in contact en ze ervaren wat er allemaal bij een politiek besluit komt kijken.

Leerlingen van het Trinitas College, Johannes Bosco, Han Fortmann, Huygens College, Clusius College en ook het Jan Arentz uit Langedijk nemen deel aan het jongerendebat. De zetels in de raadzaal worden verdeeld naar grootte van de afdelingen.

Vanwege de aanstaande fusie wordt het debat mede georganiseerd door de gemeenteraad van Langedijk. Burgemeester Bert Blase is voorzitter en hij wordt bijgestaan door raadsgriffier Liesbeth Schreiner.

De jongerenraad is van 18:00 tot 21:00 uur live te volgen via gemeentebestuur.heerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2853x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/