Woensdagochtend 14 februari vertoont Cool in Heerhugowaard, in het kader van de Britse Route 65 editie, de film Billy Elliot. Vooraf kunnen liefhebbers genieten van een typisch Engels ontbijt.

De Britse dramafilm Billy Elliot  uit 2000 gaat over het leven van een mijnwerkerszoon in het noorden van Engeland. Zijn leven verandert voorgoed wanneer hij op weg naar zijn boksles in een balletklas belandt. Hij stapt over maar probeert dit geheim te houden voor zijn familie, omdat hij vreest voor de negatieve reacties. De film begint om 10:00 uur en kost 6,50 euro.

Vooraf kan in Café Cool een Engels ontbijt genuttigd worden met natuurlijk onder andere toast, roerei, gebakken spek en witte bonen in tomatensaus. Het ontbijt is tussen 08:30 en 10:00 uur en kost 13,50 euro.

Voor meer informatie en kaarten, ga naar coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 2515x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/