Het epische rockalbum 'Bat out of hell', geschreven door muzikaal genie Jim Steinman en bekend door Meat Loaf, bestaat 40 jaar. Reden voor Stergitarist Menno Gootjes om het album met een uitgebreide band integraal live te vertolken onder de titel 'Like a bat out of hell'. De rockformatie is op vrijdag 23 februari in Cool te Heerhugowaard.

Bat Out Of Hell geldt voor velen als de soundtrack van hun jeugd en is met 43 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd een van de best verkochte albums aller tijden.

Stergitarist Menno Gootjes van de band Focus, met eigen nummers als Hocus Pocus, Sylvia en House Of The King, ging met zijn ambitieuze project de uitdaging aan door het meesterwerk integraal live te vertolken. Voor deze primeur stelde Gootjes een uitgebreide band samen met topmuzikanten.

Verwacht niet alleen de volledige uitvoering van Bat Out Of Hell, maar ook andere hits van Meat Loaf en een aantal verrassende extra's.

Het concert begint om 20:15 uur en toegang kost 20 euro. Reserveren en meer info op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 2595x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/