Fotoclub Heerhugowaard houdt zondag 4 maart de 17e editie van de fotomanifestatie 'Tribute to Colour' bij Cool in Heerhugowaard. Onder andere zal aanwezig zijn sportfotograaf Klaas-Jan van der Weij, die rechtstreeks vanaf de Olympische Winterspelen in Pyeongchang komt om te vertellen over zijn werk.

Maar verder is er nog veel meer te beleven. Op een groot scherm worden doorlopend de mooiste foto’s uit de hele wereld vertoond en er zijn audiovisuele presentaties van fotowerkgroepen uit Winkel, Den Helder en Enkhuizen.

Fotoclub Heerhugowaard toont werk met als thema 'Rode draad' en Fotobond Noord-Holland presenteert de expositie 'Onbalans'. De provinciale bond organiseerde onlangs een fotowedstrijd, waarvan de winnaars tijdens de manifestatie bekend worden gemaakt. De top vijf zal uitgebreid worden besproken door de jury en de beste dertig foto's worden vertoond op een groot scherm.

Tribute to Colour duurt van 10.00 uur tot 16:30 uur. Kijk voor meer info op tributetocolour.nl en fotoclubheerhugowaard.nl.
Bekeken: 2532x