Alkmaar was blij want het kreeg na de sluiting van V&D toch weer een nieuw warenhuis: Topshelf. Op 14 april 2017 gingen de deuren van de winkel open en een trotse Inge van Kemenade liet een mooie winkel in een opgeknapt en prachtig pand zien.

Maar de realiteit en de markt bleken een stuk weerbarstiger en al snel waren er de eerste signalen dat het niet goed ging met Topshelf. De start van de opheffingsuitverkoop op 23 november 2017, zes maanden na de opening, was dan ook geen grote verrassing en betekende het begin van het einde voor het warenhuis.

Afgelopen zondag stonden de deuren voor de laatste keer open en werden de laatste spullen verkocht aan het zelfs nu nog maar in kleine getale geïnteresseerde publiek. Maandagochtend stond om kwart over zeven de eerste vrachtwagen voor de deur om de resterende voorraad op te halen. Alkmaar moet opnieuw op zoek naar een mooie invulling van het statige Vroom & Dreesman pand.
Pin It
Bekeken: 3206x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/