Een aantal bedrijven in de Industriestraat en Gildestraat maken zich zorgen over de overlast die ontstaat bij de mogelijke realisatie van de spoortunnel in de Zuidtangent. Ze zijn bang voor slechte bereikbaarheid van de bedrijven tijdens de twee jaar durende bouw van de tunnel.

De ondernemers zijn geen voorstander van de wijze waarop het verkeer omgeleid zal worden ter hoogte van de Industriestraat. Wethouder Stam wil nog voor de gemeenteraadsverkiezingen met de ondernemers om tafel om te bepalen om hoeveel ondernemers het eigenlijk gaat en hoe de bereikbaarheid van hun bedrijven optimaal kan blijven.

Er zijn nog geen besluiten genomen over de bouw en de gemeente is nog op zoek naar 6 miljoen euro om de tunnel te bekostigen. Stam heeft bij de aanbesteding aangegeven dat een bouwer die zonder wegblokkades kan bouwen, meer kans maakt op de opdracht.
Pin It
Bekeken: 2208x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/