Babylon heeft dit jaar de Gouden Spatel in ontvangst mogen nemen. Het grand-café in Heerhugowaard wordt daarmee erkend als beste nieuwkomer in regio Noord-Holland in het Goed Getapt programma van Heineken.

Bas, eigenaar van Babylon: "We zijn super trost en vereerd dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen. Dankzij de inzet van ons gehele team kunnen wij elke dag een topprestatie leveren. Zo kunnen wij onze gasten van alle gemakken voorzien. Wij zien elke dag als een Champions League finale waar wij onze beste prestatie moeten leveren. Het Goed Getapt programma geeft ons de mogelijkheid om ons personeel te ontwikkelen en ook te toetsen. Enorm fijn dat we ook de waardering krijgen voor de service die we bieden."

De uitreikingen van het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust, van de gelijk gekleurde Tapknoppen en ook de Gouden Spatel zijn onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Mystery Guests beoordelen de 2.300 bij het programma aangesloten horecazaken op gastheerschap, service en bierbehandeling.

Opmerkelijk is dat er meer prijzen binnen het HAL-gebied vielen. Café de Knip in Oudkarspel kreeg het Gouden Fust en de Gouden Tapknop als respectievelijk het de beste horecazaak van Nederland en van regio Noord-Holland.
Bekeken: 3243x