Heerhugowaard Centraal


Woensdag 14 maart vindt het grote verkiezingsdebat van Heerhugowaard plaats in theater Cool. Op deze avond debatteren de lijsttrekkers van elf politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen over hun visie op de stad.

Het publiek kan op de stellingen reageren via hun telefoon door middel van de online tool Mentimeter. De antwoorden van de aanwezigen worden betrokken in het debat. Het uiteindelijke doel is inwoners kennis te laten maken met de lijsttrekkers van de verschillende partijen en de standpunten die zij vertegenwoordigen.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zijn eerder al ideeën voor de verdere ontwikkeling van Heerhugowaard opgehaald door de gemeente. Al deze ideeën vormen samen de zogenaamde bewonersagenda welke de leidraad voor het verkiezingsdebat op 14 maart vormt.

De Heerhugowaardse jeugd speelde dit jaar een bijzondere rol: zij kregen door middel van de online wedstrijd genaamd het Vlogfestival de mogelijkheid hun ideeën voor hun stad per video in te sturen. Het verkiezingsdebat grijpt terug op dit Vlogfestival door een aantal stellingen tijdens het debat in te leiden met een vlog.

De inloop voor het verkiezingsdebat is op 14 maart om 19.00 uur. Het debat start om 19.30 uur. Het verkiezingsdebat is vrij toegankelijk voor alle inwoners van Heerhugowaard. Na afloop van het debat is er gelegenheid om na te praten met de politici onder het genot van een hapje en een drankje. Het debat  is ook live te volgen via het digitale Ziggo kanaal 47.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl