De vermiste Dirk van den Belt (81) uit Kampen heeft op zondag 8 april uitgecheckt op NS-station Alkmaar. Dit maakte zijn familie bekend nadat zij de bewakingsbeelden van dit station hebben gezien.

De man is zondagochtend 8 april in de trein gestapt in zijn woonplaats Kampen en is sindsdien vermist. Het spoor leidde aanvankelijk tot station Duivendrecht, maar de bezorgde familie meldt dat de man zondag om 12:06 uur op station Alkmaar heeft uitgecheckt.

Omdat de moeder van meneer Van den Belt van oorsprong uit Alkmaar kwam, is hij mogelijk op zoek naar herinneringen. De familie heeft daarop contact gehad met verre familieleden in Alkmaar, maar deze hebben Dirk van den Belt niet gezien.

Zoon Jan van der Belt vraagt iedereen mee uit te kijken naar zijn vader. Dirk van den Belt is 81 jaar, tussen de 1.65 en 1.70 m lang, grijs/wit haar, normaal postuur met een buikje. Zondag droeg hij een blauwe spijkerbroek, donkerblauwe gewatteerde jack met stiksel en beige/bruine schoenen. Op de beelden van station Alkmaar is hij zonder bril gezien.

De politie is bereikbaar op 0800-6070 voor tips over deze vermissing. (Foto's: NS Duivendrecht/politie.nl)
Bekeken: 6011x