Sebastiaan Bonte heeft zondag in Rotterdam machtig uitgehaald met de 1kg discus. De 15-jarige Hera-atleet verbeterde zijn eigen record met maar liefst drie meter naar 58,83m, en steeg zo naar de 5e plaats op de nationale ranglijst allertijden voor C-junioren.

De magische 60 meter grens is binnen bereik en wie weet ook nog wel het nationale record (63,96m) van Erik de Bruin uit 1978. De Bruin won later zilver op het EK 1990 en WK 1991 en is nog altijd recordhouder bij de mannen. Daarnaast verbeterde Sebastiaan zichzelf ook naar 16,14m met de 4kg kogel, eveneens goed voor een eenvoudige overwinning in de wedstrijd.

Koen Hoedjes won het kogelstoten voor B-junioren met nette een stoot van 14,39m. De pas 1e-jaars B moet wel nog wennen aan de veel zwaardere discus. Hij bleef steken op 39,22m, wel goed genoeg voor winst.

Jeff Tesselaar mocht niet klagen over zijn resultaten. De C-junior benaderde zijn verspringrecord met 5,82m. Daarnaast wierp hij een record van 39,97m met de discus en 11,53m met de kogel. Voor werpspecialisten niets bijzonders, maar heel goed voor een meerkamper op nationaal niveau.
Pin It
Bekeken: 2445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/