Zondag 13 mei is het Moederdag en winkelcentrum Middenwaard komt voor deze dag weer met een bijzonder actie: kinderen en partners kunnen hun moeder uit de omgeving Heerhugowaard nomineren voor de titel 'beste moeder' en een compleet verzorgde VIP-dag.

De winnende moeder en introducé worden thuis opgehaald met een limousine en naar het winkelcentrum gereden. Samen wordt er genoten van gratis shoptegoed en een heerlijk diner. Daarna staat een limousine klaar voor een bezoek aan Carré. Daar speelt het Scapino Ballet de première van TING!. Na afloop volgt natuurlijk weer een rit in de limousine naar huis.

Nominaties voor de 'beste moeder' kunnen ingezonden worden via middenwaard.nl. Belangrijk is natuurlijk om aan te geven waarom nou juist zij de VIP-dag verdient. Maandag 14 mei wordt de winnaar op de Facebookpagina van Middenwaard bekend gemaakt.
Pin It
Bekeken: 3343x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/