De Palingsound is al ruim vijftig jaar een begrip in Nederland. Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick & Simon; hele generaties groeiden op met muziek van Volendamse bodem. In 2014 dook The Mon Amour Band - met BZN-drummer Jack Veerman - het theater in om het geheim van het vissersdorp te ontrafelen en dit jaar zijn ze terug met een compleet nieuwe show. Op zaterdag 19 mei klinkt hun Palingsound in Cool te Heerhugowaard. Wees erbij, want de band stopt na dit seizoen.

Ook deze keer zullen vele (Volendamse) prominenten vertellen wat de Palingsound voor hen betekent en hoe het hen vormde op hun muzikale pad. Het decor is in Volendamse stijl en de sfeervolle foto’s en clips van lang vervlogen tijden zorgen ervoor dat het publiek direct het verhaal wordt ingezogen.

Het optreden begint om 20:15 uur. Tickets kosten 26 of 30,50 euro en zijn verkrijgbaar via coolkunstencultuur.nl of aan de balie. 
Pin It
Bekeken: 2422x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/