Jaimy Visser, dit seizoen nog uitkomend voor VV Alkmaar, keert volgend seizoen terug naar Reiger Boys Zaalvoetbal. Manager Bob Kool is blij met de terugkomst naar het Heerhugowaardse. "Jaimy is een absolute aanwinst. Met Jaimy halen wij een hardwerkende, ervaren en scorende speelster in huis."

Voor de rest is het erg rustig bij de Waardse zaalvoetbal eredivisionist. "De selectie blijft volledig in tact. Er komen wat jeugdspeelsters bij die doorschuiven".

De afgelopen tijd heeft Reiger Boys Zaalvoetbal een hoop tijd gestopt in de organisatie. "Er is een nieuw zaalvoetbalbestuur dat samen met een werkgroep de organisatie volledig op orde heeft gebracht. Met Strandrestaurant Woest als nieuwe hoofdsponsor. Er staat een stevig fundament voor een prachtige toekomst waar ik graag onderdeel vanuit maak. De weg naar topsport is ingeslagen", sluit Kool glimlachend af.
Pin It
Bekeken: 2301x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/