Heerhugowaard Centraal


Lokale artiesten kunnen vrijdag 18 en zaterdag 19 mei hun talenten laten zien in de Mixtream Band & DJ contest. Tijdens deze avonden in het Heerhugowaardse jongerencentrum Kompleks krijgen artiesten de kans om zichzelf in de spotlight te zetten en een plek te bemachtigen op het Mixtream festival dat in augustus wordt georganiseerd.

In de contest strijden de volgende bands om een optreden op het festival: 3 Point Landing, Catwise, Tea Rex, yoanne, Moor Park, Troubleshot en Babooshka. Ook de hiphop-acts Zero Sept Deux, Shayan en Acright & Gilly doen mee in de band-categorie. De DJ's die meedoen zijn Lurdi, KORTEZ, Sander Bottaio, OneArmed, Merow, DJV, DJ RCG, Embraise, Nomochi en Mad Hatter.

De uiteindelijke winnaars worden gekozen door zowel de jury als het publiek. Mensen kunnen nu hun stem uitbrengen op de Facebookpagina van Mixtream. De band en DJ met de meeste online stemmen krijgen, bovenop de publieksstemmen op de avond zelf, vijftien extra stemmen.

De deuren gaan open om 20:00 uur. Meer informatie is te vinden via facebook.com/MixtreamFestival. (foto: jckompleks.wordpress.com)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl