Aan de hand van ideeën en suggesties van buurtbewoners en de Familieschool heeft het college besloten het kruispunt op de Jan Glijnisweg/Rustenburgerweg in Heerhugowaard aan te pakken. De verkeersveiligheid is bij dit kruispunt vaak in het geding.

Eén van de maatregelen is dat auto's niet meer mogen stoppen tegenover de Familieschool. Doordat ouders van schoolgaande kinderen hier vaak met de auto de weg blokkeren ontstaan regelmatig onveilige situaties.

Een andere maatregel is de verandering van verschillende zebrapaden. Op de Rustenburgerweg wordt een zebrapad aangelegd tussen Eetcafé Cirkus en de ijsbaan en het zebrapad tussen het Eetcafé en de school wordt weggehaald. Het andere zebrapad op de Jan Glijnisweg komt 25 meter verder van het kruispunt te liggen.

Het plan ligt tot 26 juni ter inzage bij de gemeente. (foto: Bing maps)
Pin It
Bekeken: 3781x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/