Donderdag 7 juni is er voor Heerhugowaarders een informatieavond over duurzaamheid in Café Marlène. De avond is een burgerinitiatief van ‘Klankbord voor Heerhugowaarders’ die inspeelt op de vele vragen die inwoners nog hebben over verduurzaming.

De gemeente komt toelichten wat de plannen van de landelijke en lokale overheden zijn. Het Duurzaam Bouwloket komt met praktische tips om het huis te verduurzamen. Woningcorporatie Woonwaard legt samen met een woordvoerder van BAM uit wat huurders de komende tijd te wachten staat. Aansluitend is er tijd voor vragen en discussie. Vragen kunnen vooraf worden ingebracht in de Facebookgroep ‘Klankbord voor Heerhugowaarders’.

Iedereen is welkom vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan bij het Klankbord via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om de kosten van de infoavond te dekken wordt 2 euro per persoon gerekend, dat is inclusief consumptiebon.
Pin It
Bekeken: 2759x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/