Op donderdag 7 juni is er voor inwoners van Heerhugowaard een informatieavond over duurzaamheid in Café Marlène.

De avond is een burgerinitiatief van ‘Klankbord voor Heerhugowaarders’ omdat inwoners nog altijd veel vragen blijken te hebben over verduurzaming. Wethouder Duurzaamheid Monique Stam opent de avond.

Tijdens deze avond komen een aantal partijen tekst en uitleg geven over verduurzaming. De gemeente komt toelichten wat de plannen van de landelijke en lokale overheid zijn. Het Duurzaam Bouwloket komt met praktische tip om het huis te verduurzamen. Woningcorporatie Woonwaar legt samen met BAM uit wat huurders de komende tijd te wachten staat.

De avond wordt afgesloten met een vragenronde en discussie.

Belangstellenden zijn welkom vanaf 19:00 uur en het programma start om 19:30 uur en eindigt rond 21:00 uur. Aanmelden voor deze avond is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan bij het Klankbord via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het entree bedraagt 2 euro per persoon en is inclusief een consumptiebon. Café Marlène is te vinden op de Middenweg 207 in Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 2248x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/