Leerlingen van het Han Fortmann hebben zich geplaatst voor de finale van Olympic Moves in Arnhem. Tijdens 'The School Finals' op vrijdag 8 juni zullen 6000 middelbare scholieren de strijd met elkaar aan gaan in verschillende sporten.

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland met meer dan 100.000 deelnemende scholieren uit het hele land. De drie Alkmaarse scholen konden zich ondanks het grote deelnemersveld kwalificeren voor de finaledag. Ook leerlingen de Alkmaarse scholen Jan Arentsz, het Stedelijk Dalton en het Willem Blaeu wisten zich te plaatsen.

Tijdens de dag zullen de leerlingen verschillende sporten beoefenen. Sporten als hockey, tennis en atletiek maar ook unieke sporten zoals frisbee, mini trampoline en streetdance.
Pin It
Bekeken: 2429x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/