Heerhugowaard Centraal


De politie is dringend op zoek naar getuigen van een zware mishandeling waarbij een 28-jarige man uit Heerhugowaard zwaargewond is geraakt. Dit gebeurde zondag 3 juni rond 21:30 uur nabij Sporthal Geestmerambacht aan de Dokter Wilminklaan in Noord-Scharwoude.

De man reed op zijn scooter langs een groep jongeren en werd aangesproken. De man stopte en is daarna onverwachts van achter geslagen. Hij viel op de grond en is werd meerdere keren geschopt en geslagen door twee jongens.

De daders gingen er vandoor . Het slachtoffer krabbelde op en reed naar huis. Toen hij thuiskwam bleek het niet goed met hem te gaan en moest hij direct door naar het ziekenhuis. Daar werd duidelijk dat een gebroken kaak heeft en moest worden geopereerd.

Van één van de daders heeft de politie het volgende signalement: een jongen rond 15 à 16 jaar met een licht getinte huidskleur en een brede neus. Hij heeft een breed postuur en droeg een donker trainingspak (blauw/zwart).

Getuigen of personen met meer informatie over deze mishandeling worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem 0800 – 7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl