Heerhugowaard Centraal


"Kijk deze geit eens heerlijk genieten van de vernieuwde Kinderboerderij De Bongelaar", is onder bijgevoegde foto te lezen op de de Facebookpagina van Gemeente Heerhugowaard. De kinderboerderij in het Rosarium heeft een flinke opknapbeurt gekregen en dat wordt aanstaande zaterdag gevierd met een feestelijke heropening.

Het terrein van De Bongelaar is groter, de dieren hebben een nieuw verblijf met zonnepanelen, er is een wandelpad op het terrein aangelegd met een speel- en picknickplaats en een bruggetje over een aangelegd inham van het meertje. Er is ook een speciale educatieruimte voor kinderen.

De officiële opening is om 11:30 uur. Om 14:30 uur vertelt de imker over zijn bijen en zijn werk. Verder zijn er een minimarkt en een springkussen, en verder kunnen jonge bezoekers knutselen, steenschilderen, grabbelen, zaadjes planten en helpen met boter karnen.

Entree is gratis. Deelname aan de activiteiten kost 2,50 euro per kind en bij de prijs inbegrepen zit vrij spelen bij De Bolle Buik. Meer informatie op de Facebookpagina van De Bongelaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl