Heerhugowaard Centraal


Regio Alkmaar krijgt er een broodfonds bij en wordt er op dinsdag 12 juni een informatieavond georganiseerd. De avond is speciaal voor zzp’ers en zelfstandige ondernemers met een VOF of BV, die aansluiting bij een broodfonds zoeken of zelf een broodfonds willen beginnen.

Veel ondernemers hebben geen financieel vangnet als zij ziek worden. Aansluiten bij een broodfonds biedt voor hen een betaalbare oplossing. In Nederland zijn in 12 jaar tijd 354 groepen opgericht waar 16.000 ondernemers aan meedoen. Het sociale aspect en de kleinschaligheid maken deze broodfondsen succesvol.

In een broodfonds kennen en vertrouwen de deelnemers elkaar. Een groep bestaat uit maximaal 50 ondernemers en iedereen stort maandelijks een bedrag op een eigen rekening. Zodra iemand uit de groep ziek of arbeidsongeschikt wordt dan krijgt hij van de anderen tijdelijke financiële steun.

De bijeenkomst vindt plaats in De Telefooncentrale aan de Koelmalaan 350 in Alkmaar. Het programma begint om 19:30 uur en de zaal gaat om 19:00 uur al open. Aanmelden kan via deze website.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl