Heerhugowaard Centraal


Op vrijdag 22 juni organiseert Projectkoor Chantastic een muzikale avond in het Cool Theater in Heerhugowaard en iedereen die van samen zingen houdt is van harte welkom. De bedoeling van deze avond is om met elkaar een koor te vormen en na de zomer van start te gaan als projectkoor.

In september begint de nieuwe Chantastic-koor in Heerhugowaard en zal 20 weken lang op vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur oefenen in Cool Kunst en Cultuur. Het thema is singer-songwriter en er staan liedjes van beroemde singersongwriters op het programma zoals van Simon and Garfunkel, Billy Joel, Carole King, Adele en John Lennon. Na de oefenperiode wordt het project afgesloten met een leuke eindpresentatie.

Een projectkoor is gebaseerd op variatie. Binnen iedere afgesproken periode is er een ander thema. Er wordt gewerkt aan liedjes van een bepaalde muziekstijl of artiest. Na die periode kunnen deelnemers weer aanmelden voor een nieuw project met een ander thema. Zo komen alle stijlen aan bod en wordt het zingen in een koor nooit saai.

Chantastic-koren bestaan al in Alkmaar, Den Helder en Haarlem. Meer informatie over het nieuwe koor in Heerhugowaard is te vinden op koorchantastic.nl. De informatieavond begint om 20:00 uur en aanmelden hiervoor wordt gewaardeerd. Dat kan ook via de website van Chantastic.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl