Zaterdag 30 juni is voor Heerhugowaard en omgeving weer de Streekmarkt gepland in om Middenwaard. Bijna 50 kraampjes en allerlei activiteiten worden voorbereid voor een leuke en gezellige markt in het winkelcentrum, op het Coolplein en op de Boulevard.

Op de Streekmarkt zin allerlei leuke activiteiten zoals ponyritjes maken en oude ambachten uitoefenen. Het Coolplein wordt ingericht als watersport omgeving. Hier is het mogelijk om wakeboard demo's te volgen, met de flyboards spelen of te suppen door het park. Verder zijn er live muziek, eten en meer.

Ook is er een win-actie waar mensen alvast aan mee kunnen doen. Via Facebook worden drie winnaars gekozen onder de deelnemers die het getal raden van het vak waar de koe op de Streekmarkt zijn behoefte zal doen. De winnaars van 100 euro shoptegoed worden vlak na het moment van de waarheid bekend gemaakt.

De Streekmarkt duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Er kunnen nog kramen gehuurd worden voor 50 euro. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op de facebook pagina van Middenwaard.
Pin It
Bekeken: 2366x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/