Donderdag 12 juli start de verkoop van woningen en vrije kavels in het gemeentehuis van Heerhugowaard. Het gaat om het plan De Wende fase 4 met 35 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en zeven vrije kavels in de nieuwbouwlocatie De Draai.

De Wende is een deelgebied van de nieuwe wijk. In de komende jaren worden in De Draai ongeveer 2700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. Het wordt een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen voor zowel gezinnen als alleenstaanden, en voor mensen met en zonder beperking.

De Draai ligt aan de oostkant van Heerhugowaard en wordt begrensd door de Beukenlaan, een stukje Jan Glijnisweg, de Krusemanlaan, de Oosttangent en de Oostdijk met de Ringvaart. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de polder.

De verkoopdag in het gemeentehuis begint om 17:30 uur en eindigt om 19:00 uur. De verkoopbrochure is binnenkort online te vinden op heerhugowaarddedraai.nl. (foto: Gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 4046x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/