Wanneer het einde van de zomervakantie nadert sluit Cool de vrije dagen af met driedaagse cursussen voor jeugd van 7 tot en met 16 jaar. Van 30 augustus tot 1 september zijn de zomercursussen Musical en DJ-Bootcamp te volgen in het Waardse kunst en cultuurcentrum.

Tijdens de musicalcursus wordt aandacht besteed aan zingen, dansen, beeldende kunst en acteren. Uiteindelijk wordt een eindpresentatie gegeven om te laten zien wat de kinderen van 7 tot en met 12 jaar er van hebben opgestoken hebben. De kosten voor de cursus bedragen 72,50 euro inclusief eten en drinken.

Voor jonge dj's en producers is de DJ-Bootcamp uitermate geschikt. In deze cursus worden kinderen van 9 tot en met 16 jaar klaargestoomd om zelf thuis aan de slag te kunnen met dj-en, producen en mixen. De drie cursusdagen bedragen bij elkaar 90 euro.

Inschrijven is mogelijk tot 21 augustus en kan online op coolkunstencultuur.nl of aan de servicebalie.
Pin It
Bekeken: 2920x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/