Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


Zondagavond zijn vier mensen gewond geraakt bij een zware botsing op de kruising van de Schagerweg en de Nollenweg in Alkmaar. Er ontstond ruzie en er werd een vuurwapen bij gehaald. Later heeft de politie een 27-jarige man uit Heerhugowaard aangehouden.

Na het ongeluk kregen de bestuurders volgens omstanders ruzie. De man in de kleine Seat leek verward, alsof hij onder invloed was, en zou een vuurwapen te voorschijn zich hebben gehaald. Het wapen zou hij in de bosjes hebben gegooid om vervolgens weg te willen rijden, maar omstanders durfden hem daarvan te weerhouden door de autosleutels te pakken.

De 'gewapende' automobilist is aangehouden en werd geboeid aan een brancard per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Drie inzittenden van de BMW raakten ook gewond, één is eveneens naar het ziekenhuis afgevoerd. De andere twee werden ter plaatse behandeld.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk. Vermoedelijk reed één van de twee bestuurders door rood. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en zijn door een berger opgehaald. Het wegvlak lag bezaaid met brokstukken van de auto's en moest geveegd worden voordat het verkeer er weer overheen mocht rijden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl