Zaterdag 7 juni zijn de meiden van het zaalvoetbalteam van Reiger Boys MO11 Nederlands Kampioen Straatvoetbal geworden in de categorie onder twaalf. Het voetbalfestijn speelde zich af in de Jaarbeurs in Utrecht waar 300 toeschouwers getuigen waren van hun zege.

De jonge zaalvoetbalsters hadden weinig moeite om de finale te bereiken. De poulefase sloten ze af met een positief doelsaldo van twintig doelpunten en de halve finale wonnen de meiden met 10-0 tegen het Utrechtse Desto.

Onder toeziend oog van straatvoetballer Soufiane Touzani werd de finale met 3-0 gewonnen. Vanwege de overwinning namen de Waardse zaalvoetbalsters een cheque en een uitnodiging voor een bijzondere wedstrijd mee naar huis.

Het zaalvoetbalteam van MO15 van Reiger Boys behaalde de tweede plaats in de categorie voor meiden onder 15. Dit team verloor de finale met 5-2 van het Utrechtse Leidse Rijn. (Foto: Reiger Boys)
Bekeken: 2208x