Zondag 19 augustus wordt alweer de 49e Tour de Waard verreden. Het hoogtepunt van het Heerhugowaardse evenement zal zijn het NK Criterium voor dames.

Om 10:00 uur wordt afgetrapt met Ditec2Wielers Sportklasse 60 km. Daarna volgt de Decathlon DikkeBandenRace voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar oud met kans op plaatsing voor de landelijke finale. Voor het grote geweld is er nog de Rabobank G-fietsen wedstrijd.

De Ruiter Dakkappellen Cup van 100 km voor de categorieën elite, beloften en amateurs A start om 13:45 uur. Afgesloten wordt met de SEW Oil & Gas B.V. Ladies Cup voor de dames elite. Dit Nederlands Kampioenschap Criterium voor dames wordt verreden over 60 km.

Voorinschrijving voor de Decathlon DikkeBandenRace is mogelijk tot en met zaterdag 18 augustus  17:00 uur, maar op de dag zelf is aanmelding ook nog mogelijk. De race is voor jongens en meisjes zonder wielrennerslicentie of basislidmaatschap bij de KNWU en wordt in drie leeftijdscategorieën verreden op de eigen fiets (geen racefiets!). Wie geen fietshelm heeft kan die bij de wedstrijdorganisatie lenen.

Meer informatie op tourdewaard.nl. (foto: Facebook.com/Tourdewaard)
Pin It
Bekeken: 2673x
https://ee.itk.ac.id/data/