Heerhugowaard Centraal


Vrijdag 14 tot en met zondag 16 september wordt het Coolpleinfestival  georganiseerd. Deze zevende editie is extra feestelijk want dan wordt het tienjarig bestaan gevierd. Op vrijdagavond wordt het festival geopend met o.a. Wouter Hamel en Broken Brass Ensemble.

Zaterdag zetten de Ashton Brothers een uitverkochte Rodi Media zaal op z’n kop met hun voorstelling Enfants Terribles en op zondag zullen de leerlingen van Cool tien nummer één hits van de afgelopen tien jaar ten gehore brengen. Tevens zal vanaf dit weekend het speciaal voor Cool gebrouwen Jubileumbier worden geschonken in Café Cool.

Samen met de bands, dj’s en professionele artiesten zullen tijdens het Coolpleinfestival tientallen amateurverenigingen het nieuwe culturele seizoen inluiden. Op zondag is er ook nog een speciale kinderprogrammering met diverse straattheateracts op het Coolplein, in Café Cool en in het Stadspark,

Het Coolpleinfestival is een initiatief van Stichting CAM en Cool kunst en cultuur. Voor het festival werken zij samen met diverse lokale partijen. Volg het Coolpleinfestival op Facebook of kijk op coolpleinfestival.nl voor het laatste nieuws en het programma.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl