Een man uit Den Haag is vanwege zijn agressieve gedrag onder invloed van drank niet langer welkom in Noord-Hollandse ziekenhuizen. Hij beweert allerlei kwalen te hebben, maar de hulpdiensten komen telkens voor niets, zo meldt mediapartner NH Nieuws.



De 'agressieve alcoholist' veinst op straat diverse aandoeningen en belt dan de ambulancedienst. Zodra ambulancemedewerkers bij hem aankomen, blijkt er niets aan de hand te zijn. Omdat hij het ambulancepersoneel steeds bedreigt, rijdt er bij een melding van de man tegenwoordig politie met de ambulance mee.

De man deed dit korte tijd in Heerhugowaard en ging er mee verder in Hoorn. De hulpverleningsorganisaties weten ervan en zetten volgens een Hoornse wijkagent 'alle zeilen bij vanuit hun expertise en organisatie'.


Pin It
Bekeken: 3246x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/