Heerhugowaard Centraal


Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren elk jaar Burendag op de vierde zaterdag van september en deze dertiende editie valt dus op 22 september. Tientallen buurten in het HAL-gebied hebben zich inmiddels aangemeld voor Burendag 2018.

De organisatoren kunnen nu al zeggen dat de animo landelijk nog groter is dan vorig jaar. Het beschikbare budget is zelfs al volledig aangevraagd. Wel is het nog mogelijk om tot 1 september een Burendag feestpakket aan te vragen. Deze zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Dat er waarschijnlijk geen budget meer over zal zijn mag de pret natuurlijk niet drukken. Mensen kunnen gewoon voor het plezier nog nieuwe activiteiten opzetten en op burendag.nl zijn tips en tools vinden om ze succesvol(ler) te maken.

Dit jaar gaan de organisatoren een aantal buurten een steuntje in de rug bieden. In buurten waar weinig verbinding is en het niet lukt een Burendag van de grond te krijgen, gaan Oranje Fonds en Douwe Egberts een Burendagactiviteit organiseren. Als dit een succes blijkt, nemen de organisatoren die rol de komende jaren in meer buurten op zich. De buurten waar de speciale aandacht naar uit gaat, worden geselecteerd op basis van onderzoek naar verbinding in de buurt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl