Heerhugowaard Centraal


De fractie van de Heerhugowaardse Onafhankelijke Partij (HOP) maakt zich zorgen over de voortgang van renovatiewerkzaamheden aan de Leeghwaterbrug in de N242 te Alkmaar. Sinds 1 augustus is de provincie Noord-Holland bezig maatregelen te treffen om de bouwstop op te heffen die al sinds mei geldt.

Op 10 augustus maakte gemeente Alkmaar nog bekend dat de werkzaamheden binnen twee weken weer zouden aanvangen maar volgens HOP is er tot nu toe nog niets gebeurd en blijft het stil in de buurgemeente. HOP stelt nu schriftelijke vragen aan wethouder Monique Stam voor opheldering. De fractie wil weten wanneer de herstart van de renovatie plaats gaat vinden en of de oplevering volgens planning in maart 2019 zal gebeuren.

HOP heeft in het voorjaar aangegeven de rijstroken op diverse locaties bij de Leeghwaterbrug te smal te vinden. Dit zou onnodig extra vertraging opleveren en bovendien risicovol voor de verkeersveiligheid zijn.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl