Het nieuwe theaterseizoen is goed begonnen voor de leden van Brassica Musicals uit Heerhugowaard. Zaterdag kregen zij - na hun optreden op het Coolpleinfestival - het spetterende nieuws dat hun show 'Titanic' is genomineerd voor de Amateur Musical Award. De productie wordt gezien als een van de beste vijf beste amateurmusicals van Nederland.

De award wordt op 10 december feestelijk uitgereikt op een gala in Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Die dag mag Brassica een deel van de 2,5 uur durende show laten zien, die overigens geen vertolking is van de film Titanic, maar een eigen verhaal heeft rond de ondergang van het gigantische cruiseschip.

Naast deze geweldige nominatie had het theatergezelschap nog iets te vieren. Donderdag vierden ze de eerste repetitie van hun Zorro-productie. Hier hoorde taart bij die - hoe toepasselijk - werd aangesneden met een zwaard. Deze musical wordt van 12 tot 14 april 2019 gespeeld in theater Cool in Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 4059x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/